Tuesday, December 30, 2008

Long Beach Shoot

Went out for a Shoot on Pine St. Long Beach, CA with my friend Felix Urquiza. Check out some of my shots! :

3 comments:

oh, hello friend. said...

happy 2009 myemye.
love the pics, you're so good!

replicahorlogesnederland said...

Ik hou van de replica horloges nederland twee toon roze gouden blik op het en ik zal niet in veel details te treden, het doel Het heeft de juiste markeringen en details op de wijzerplaat. Om 6 uur krijg je de juiste subdial met zwaaiende beweging. Dit is iets om op te letten, zoals vele Yacht Master 2 replica modellen zullen-hebben een kalender daar, qui soms een dode replica horloges breitling giveaway zijn.

Dit is één van mijn nieuwere Rolex replica's, heb ik het kocht afgelopen zomer. Het is niet de eerste nep Milgauss Ik ben eigenaar, het doel Het was niet mogelijk om de moordenaar blauwe wijzerplaat op deze replica horloges omega baby en dat groene innerlijke bezel weerstaan.
Zo'n eenvoudige en toch zeer modern en fris totale ontwerp, heeft het klassieke Rolex uitstraling en dat het niet. U weet heel goed de mensen van replica horloges rolex Dat bij zeer conservatief ontwerp-wise dus met een pijl gevormde seconden de hand is behoorlijk indrukwekkend.

cartier replica said...

Rolex (SUBMARINER) ha lanciato il replica rolex primo “tavolo Oyster” è iniziata, il vasto campo di orologi subacquei sono così aperto. Dopo di che, molte marche di orologi hanno cartier replica una propria serie orologio subacqueo.